Get your own Digital Clock

19 T E E N

2014 ingin menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya and lebih matang dari segi pemikiran,and sesuaikan diri dengan 2 tahun 2015 dan seterusnya,tahun ini dah 19 next year dah 20 ,hope dapat tunai kan setiap impian dalam hati dan impian yang belum terlaksana,doakan Ammar yang terbaik untuk hidupnye aminn.. 

Reactions: 

N E W Y E A R #2014


Tahun yang baru haruslah ada perubahan dalam hidup kita dan ada semangat untuk belajar benda bar mesti ada,azam aku tahun 2014 menjadi lebih baik dari tahun sebelumnye amin..

Reactions: 

NewUpdate

For new update,zaman lepas SPM aku dah abis dahh,aku dah rasa pengalaman berkerja di street chef and Mcd rasa bangga dapat kerja and dapat gaji pertama,time dapat gaji tuh agak macam2 laa aku shopping dgn shuk hii rasa heaven gila time shopping tuh haha 
        Ni Instagram time aku kerja Mcd 

Reactions: 

StartOfLife

             Pemulaan tamatnya zaman persekolahan,aku berkerja sementara di street chef  and yang atas ini adalah crew street chef, just cari pengalaman sementara dapat mana mana university ,and hope so dapat keputusan SPM yang bagus :)
             


                                                                                       mana aku akan pergi lepas ni ?

Reactions: 

#Freedom #KamiBuddyzTakkanTerpisah

last...aku freedom dari Exam,peraturan sekolah,baju sekolah and homework,but aku akan miss tuh semua,yelahh zaman persekolahan je lahh kita dapat merasa tuh semua,tak sama dengan U kan?paling aku rindu adalah,kawan aku yang awesome2 tuh,banyak memory yang aku dapat simpan dan aku ingat... hope aku taklupa tuh semua walau pun suatu hari nanti aku nyanyok maybe..hope tak lahhh kan... :') miss you guys
                                                          

Reactions: 

#SPM #lastYear #At #School

#New #Thing #about #SPM #lastYear #At #School ..... About SPM rasa macam nak pecah kepala bila masuk dewan,takut,nak ngis, and more,rasa nak lari pun ada ..but kena terima kenyataan yang saya kena hadapi tuh semua ..... setiap abis je aku jawab paper,aku baca doa,takut punya pasal, and hope keputusan nanti okey laa nanti saya update okey.... okey 6.12.2012 aku abis paper so abis jugak aku bersekolah di SMK DATO HAMZAH, hishh nak buat macam mana,kena jugak laa tinggal kan sekolah tuh..mesti aku rindu sekolah nanti...

Reactions: 

My #Graphy


Reactions: