Get your own Digital Clock

thnz kwan...

hye guys...kdang2 aq rse lega sbb korng ade utuk tman kan aq
dalam hidup ni,aq bersyukur dpat kwan mcm korg ni,kalau aq rse sdih
korang ade,mse aq hppy,korg ade,mse aq x snang hti koeg ade....
thnz norman,akk cha,syuk,dalila,shamirul,akk syaza,khai,aidil,syaza,hazmeer
akk alyani,firdaus........ aq ucap kan trima kasih byak2 kat korg............
aq hrp korg suke fwen dgn aq .....
aq dah myesal sbb ade kwan yg mnilih darjat,cool or x cool............

Reactions: 

my new friend!!!

ha wlcome khai....haha smart x blog aq,haha
x scantik blog ko, biase2 je aq pye...............khai bdk SC 

Reactions: 

sudah hilang...

syaza...mne gi x npak 2 3 hri ni,ko sehat x haha,
klau x rjin online,hrp shat je lah k....pis........

Reactions: 

BAIK HATI.....

akk oman mmg baik mcm norman gak hahaha...akk mmg rajin mlyan
sye ^_^ kan akk......akk norman ni syg kat adik die,kalau hangpa kcau 
adik dia,mati la hangpa.............
sbnarnya sye terpdam post lma 2 haha so buat bru hihihi

Reactions: 

miss u aunt

oh my aunt i very miss 2,hihihi srry ari2 pgi umah akk gune bilik hihi,akk
ape mcm ok x kat sne emmm dah lme x jumpe akk kan......... sdih3

<3 <3 <3<3<3<3<3................. 

Reactions: 

my friend,best kwn dgn korng...

all pic kat tepi 2 semue kwn aq pling best kat dunie ni.....
drng ni kwn aq dunie dan selamenye,yah mukin ade kwn kat pic
2 yg aq x rpt sngat,hazmeer and syaza,tpi aq hrap aq boleh jdi
fwen drng...and kpde norman,cha,dalila,syuk and my aunt....
pling ye rpat....hrp2 kekal slmenye ,aq syg korng semue

Reactions: 

my life me

hemmm,dah x de cte psal izzac la,dah x de idea la uit.....
aq akan pk pk dlu,but now aq ak cte psal kwan baik aq lak norman
aq hrap die ok je hahahaaaa
uit izzac,klau aq ade idea,aq tulis k ^_^
now aq nak try buka story bru le hihi pk ammar pk........

Reactions: 

Edition izzac 13

izzac....aq mizz kau arrr,and aq dah x de cite dah nak tlis
psal kau..huhuha,aq hrp kau ok ok je.......haha x sbr nak jumpe
kau nty,haha dah arrr now jrg chat dgn kau.......blog ni pun aq dah pk
byak kli nak tlis ape pasl kau,aq sdih x de cte psal kau dah and x de
idea huhuh,hapr kau shat2 je k,haha c yah....     aq hrap kau bce ^_^

Reactions: 

Edition izzac 12

izzac kau sorg bdk yg berani ambik risiko..............haha wlaupun
kau tahu risikonye bsar,dan kau brani mcuba sesuatu yg bru......
hahaha hebat2 fuhhhh........bgos arrrr jdi brani ,sifat berani
kau gile best..... hahha x pe lah,jdi yg terbaik ok izzac ^_^...

Reactions: 

Edition izzac 11

rlx and cool,izzac ^_^.....bdk yg tenang,x tergesa gesa.....selalu buat
keputusan dgn tepat,btol x izzac ^_^...haha mukin ade yg slah,but aq x tahu
le,kene tye izzac sdiri huhuhu...yg aq thu,izzac kau cool.......yah hahahha.....
ape2 pun,kputusan yg kau buat tpat okey ^_^...aq dah kurang idea,sbb kau x
de smggu ni huhuh......=_='' (kesunyian)''''

Reactions: 

Edition izzac 10

izzac tabahkan hti ye,walau pun ape yg terjadi ^_^ aq,huda and dalila ade sokong 
kau..kmi mkin bleh tolong kau wlau pun susah,kite kan kwan....^_^ tpi aq thu kau
kuat kan izzac.....jgn kalah,susah senang same2 ok.......
jap,aq nak pk lgi ape yg aq nak tulis bab sterusnye hahaa....
haha sweet x aq hahaha......

Reactions: 

Edition izzac 9

izzac kau x pernah putus asekan dgn sesuatu yg kau nak ,msty akan dpat haha
....kuat tol smngat kwan aq ni....ha last nye kau dpt gak bli mic 2.......and dpat gak
menawan hati bdk yg kau suke 2...caya la izzac,sifat penyabar kau 2 yg buat kau
x mudah putus ase tahniah...,jgn mudah putus ase k izzac ^_^.....

Reactions: 

Edition izzac 8

4:57 PG Posted by Ammar 0 comments
 izzac kau ckap psal sweet,baru aq tringat.....rupenye kau sweet mcm
hti kau....hahahabtol 2,cube kau senyum sikit..hahaha kan sweet 2....
mcm dalila aq huhuhu....kau dgn dalila sweet sme,just ade pebezaan
sikit huhuhu.....,ape pun trus kan dgn sweet kau 2 ok huhuhu......
^_^ ..........

Reactions: 

Edition izzac 7

2:38 PG Posted by Ammar 0 comments
izzac kwan aq yg tabah,die ade suke kat srg budak ppuan ni,
tapi budak 2 mcm layan x layan je,tpi izzac x putus asa untuk
menawankan hati bdk 2.....izzac terus mencuba dan terus mencuba
......and aq yakin hti izzac terhadap bdk ppun 2 sgt iklas....izzac teruskan
usaha anda,and aq yakin yg kau akan dpat kan in love 2 haha......
ok izzac terus mncuba dan terus mncuba...........aq ykin kau x akan
putus asa.....^_^

Reactions: 

Edition izzac 6

izzac bdk yg hti dan baik.....so x byk org skit hti kat die
....muke izzac buat org mudah kesian,utung aq jdi kwan baik die
haha.......and aq x akan biar kan org sakit kan hti kwan baik aq
......hati kau yg iklas 2 buat irg suke,so baik kan hati 2 lagi ye izzac 
hihihi.....^_^,aq pk kan lgi k psal kau ^_^

Reactions: 

Edition izzac 5

10:05 PTG Posted by Ammar 0 comments
ha ade lgi cte psal izzac ni.....die pro klau bab design2 ni,smart gile...
sries aq ckp and aq cye izzac yg buat...cyahlah izzac,boleh buat biz ni .....
blajar bende ni tau izzac,nty kau jdi izzac desing hihihihi.....
teruskan usaha anda and perdulikan ape yg org ckp k........^_^

Reactions: 

Edition izzac 4

9:47 PTG Posted by Ammar 0 comments
simpel...tpi bergaye dalam diam.hahaha,izzac bdk baik,tgk cre die berpakaian
 pun dah thu huhu...betol x izzac,and sikap yg sopan,x suke mrah dan merugut
...ye la kot,entah tye lah izzac,but die suke kave mco die 2 hahaha lwak arr kau
izzac.....nty aq pk lgi ape yg aq nak tuis psal kau lgi k izzac.....smoga jdi budak
baik selamenye k izzac ^_^...............

Reactions: 

Edition izzac 3

8:37 PG Posted by Ammar 0 comments
ha lupe lak...senyuman die 2 manis,kalau awek sye tgk pun,abis arrr,
but aq suke tgk izzac senyum,but dalila x yah tgk ye hihihihu..........
izzac truskan senyuman anda yg sweet 2 k hahaaha......
your smile are very nice and make people hppy hahaa....
haha,aq hrap aq dapat tgk ko senyum hahaha...k izzac ...


Reactions: 

Edition izzac 2

4:56 PG Posted by Ammar 0 comments
haha,aq nak tulis lgi psal izzac ni,aq ade x ckp yg bdk ni baik haha,yah die baik,
and pandai bergaye dgn rambut die 2 haha,cun arr rambut ko izzac kalah justin bieber...
sries aq ckp...haha nty aja aq k,and muke yg boleh dipercayai,haha,and pandai bercakap ^_^
bgi aq izzac bdk yg cerdik...and x mudah ptus asa,btol x izzac hahaha..nty aq pk lgi ape yg aq nak
tulis lgi psal kau hahahha.....aq hrap lgi byak aq thu psal kau k..pis..ammar ^_^ haha

Reactions: 

Edition izzac

3:05 PG Posted by Ammar 0 comments
poyo mco,aq sje je nak tulis psal budak sorg ni,haha...
nme izzac,pandai dalam bidang graphics walau pun bru fom 2...
haha..pendiam kat sekolah but dia suka bercakp kat FB haha..
walau pun dia ala2 poyo,haha tpi dia x sombong arrr....
tpi cian gak aq tgk die,abg die suke menyakat die haha,
kesian kau izzac....tapi aq pasti die akn berjaye dalam hidup...^_^
jgn putus ase k izzac,and cri yg setia k hahaa,budak kecik,tapi pandai.....hahha
betol x izzac haahhaha....ade ape2 lgi yg aq bleh tambah bgi thu aq izzac k haha....

Reactions: 

Harapan.......

12:15 PG Posted by Ammar 0 comments
ha kan bagos kalau aq ade adik mcm norman,aidil or izzac,....
tpi aq x de adik,2 yg aq borg je.....sbar je lah,sbb 2 la,stiap kali
aq online aq akn cri nme drng 3 org ni dulu...sekurang2nye aq ade tmn nak
berborak,drg ni je lah yg rjin chat dgn aq.....,korg yg ade adik bersyukur la
k......
NORMAN
AIDIL
IZZAC
mcm kwan baik aq dah.....................................

Reactions: