Get your own Digital Clock

Hang out!!

ha....knangan pling sweet arr kat jj kalini ha,mcm2 cite kelakar je...hahha mmg buat gile kat jj huhuhu
mse ni kat luar jj dah x thu nak buat ape so snep2 arr kan,mcm biase,haha npk x kotak big apple 2..
mse kat kdai big apple,tgh mkn,blh lak kmi gi perang comot kan muke msing2 haha abis muke comot
aq ade la bwak bju lbih,so bju 2 la jdi mangse lap muke hahah...
so ape gi aq and zul lari arr sbb akk 2 nak serang kami,lari sekuat hati kot kat korido jj tu,
crim coklet kot entah sbb tkut pye psal,lri je......sampai tumpah2 air aq kempunan.....huhu
dah arrr lari kat korido jj mcm org gile,mse 2 ade lak crim coklet kat pipi,so mmg mcm org gile.

.utmenye akk hahaha,cian dah arr bwak crim kat tgn,pas2 kjar org nak mtk bju kain lap....

kalau nak mtak kain je x pe,ni sbb ade niat lain so lari arr,sampai luar jj aq dgn zul pun rehat jap...
tpi akk x de entah kene,upenye die gi bilik air..hah,dah semue ok,kmi pun dok ar jap....borak2
snep2 pic....dah x de bende nak buat kan hahaha......so ni lah pic kmi mse 2.........
hahaha but cte kat jj dah abis,nty kmi nak plen gi sunwey lak gi jalan2......ade la makan2 skit huhu....
kalau kat sunwey x thu la ape cte lak haha tgu je lah ye huhuhu......

Reactions: 

story story jap..

emm...bulan ni mcm2 bende aq kne tempuhi dan dugaan.....
mcm yg terjadi,,pahit,manismcm2 aq rse blan ni,
si die yg terlah mninggalkan aq...
si die terlah menemani aq....
si die terlah memahami aq.....
thnz sbb tgl kan sye....sye rse ok now and faham...
thnz sbb teman aq setiap mse....
thnz sbb faham aq setiap mne....
out out out,aq harap blan ni blan yg x sia sia kan hidup aq haha,yg pling mcabar pde blan ni,choral haha...
and comment kwan2 psal aq.......
aq dah jdi tnsion disbb kan bde2 ni.....
thnz yg bgi smagt wlau pun korg x sedar yg krg dah naikkan smgat aq 
thnz norman
thnz shamirul

Reactions: 

my friend remember.......

ha,cuti ni x thu la nak bwat pe,bsan bsan.....pastu x dpt jumpe kwn lak 2 adoi......
haha,kdang aq igat ble aq lepak dgn norman kat dpan bilik guru 2 borak2.....ketawa hahaha
norman ni agak lwak gak bgi aq..miss plak kat ang man...
kalau kat klas plak shamirul suke nyanyi lgu justin bieber,hahahaa pas2 suke buat cite2 psl ex aq
ha mmg rse hppy,oh and choral to,smua kerja sme......klau kat kting lak,blh dok dgn ibu(acik kting) borak2....pgi2
lak dok kat bilik pgawas sampai norman sampai hahaha....mmg beza cuti dgn skool ha.....
miss my friend!!

Reactions: 

my story haha....

4:16 PG Posted by Ammar 0 comments
aq syg all kwan aq and brother,sister aq oh aunt aq gak,,,,
aq suke life mcm ni hahaha...........nty aq tlis lagi k
mse ni x de idea........hu

Reactions: 

new life....

Dalila...... ape lah cte awk skrg ye...
emmm hpr2 sht2 je k ^_^,,,,
ade mse nty sye call awk k........

Reactions: 

my TG .....

2:45 PG Posted by Ammar 0 comments
TG...mri kte cube buat cikgu hppy......
just dgn choral ni je la hrapan kite .....
smoga kte dpt buat yg terbaik 24 mac ni....
and aq bga dpt join krg ^_^................
4TG can!!!!

Reactions: 

work together....

my class.....TG work together 1 for competition......
so good luck your guys.....and me 2.......sya tidak sabar
rsanya hahaahaha.............................^_^ TG can do...

Reactions: 

shamirul...

ha,shamirul,aq x thu la mcm mne ko thu ape yg aq
tgh pk,but thnz arr sbb ko fham aq,kwn pling berguna
hahaha.........

Reactions: