Get your own Digital Clock

#Freedom #KamiBuddyzTakkanTerpisah

last...aku freedom dari Exam,peraturan sekolah,baju sekolah and homework,but aku akan miss tuh semua,yelahh zaman persekolahan je lahh kita dapat merasa tuh semua,tak sama dengan U kan?paling aku rindu adalah,kawan aku yang awesome2 tuh,banyak memory yang aku dapat simpan dan aku ingat... hope aku taklupa tuh semua walau pun suatu hari nanti aku nyanyok maybe..hope tak lahhh kan... :') miss you guys
                                                          

Reactions: 

#SPM #lastYear #At #School

#New #Thing #about #SPM #lastYear #At #School ..... About SPM rasa macam nak pecah kepala bila masuk dewan,takut,nak ngis, and more,rasa nak lari pun ada ..but kena terima kenyataan yang saya kena hadapi tuh semua ..... setiap abis je aku jawab paper,aku baca doa,takut punya pasal, and hope keputusan nanti okey laa nanti saya update okey.... okey 6.12.2012 aku abis paper so abis jugak aku bersekolah di SMK DATO HAMZAH, hishh nak buat macam mana,kena jugak laa tinggal kan sekolah tuh..mesti aku rindu sekolah nanti...

Reactions: 

My #Graphy


Reactions: 

withOut #Friend

6:10 PG Posted by Ammar 0 comments




















Reactions: 

The graphy




Reactions: 

For ever Friend

                                             AMMAR (me),YUSSRY,AMEER and SYUKRI :D

Reactions: 

my classmate 2012

 
YEahh This Last year i take picture with my a classmate....lepas ni,mukin saya dah tidak ada peluang lagi untuk bergambar bersama rakan sekelas saya lagi,dan saya akan merindui diaorang.. emm,goodluck for your SPM guys... oh and your life too lepas nih..harap 5TG dapat pergi jauh lepas nih......



p/s: sorry kalau salah ejaan :)

Reactions: 

myphotoawesome

4:02 PG Posted by Ammar 0 comments








Reactions: