Get your own Digital Clock

#SPM #lastYear #At #School

#New #Thing #about #SPM #lastYear #At #School ..... About SPM rasa macam nak pecah kepala bila masuk dewan,takut,nak ngis, and more,rasa nak lari pun ada ..but kena terima kenyataan yang saya kena hadapi tuh semua ..... setiap abis je aku jawab paper,aku baca doa,takut punya pasal, and hope keputusan nanti okey laa nanti saya update okey.... okey 6.12.2012 aku abis paper so abis jugak aku bersekolah di SMK DATO HAMZAH, hishh nak buat macam mana,kena jugak laa tinggal kan sekolah tuh..mesti aku rindu sekolah nanti...

Reactions: 

My #Graphy


Reactions: 

withOut #Friend

6:10 PG Posted by Ammar 0 comments




















Reactions: