Get your own Digital Clock

Hang out!!

Ahad, 20 Mac 2011 7:50 PG Posted by Ammar
ha....knangan pling sweet arr kat jj kalini ha,mcm2 cite kelakar je...hahha mmg buat gile kat jj huhuhu
mse ni kat luar jj dah x thu nak buat ape so snep2 arr kan,mcm biase,haha npk x kotak big apple 2..
mse kat kdai big apple,tgh mkn,blh lak kmi gi perang comot kan muke msing2 haha abis muke comot
aq ade la bwak bju lbih,so bju 2 la jdi mangse lap muke hahah...
so ape gi aq and zul lari arr sbb akk 2 nak serang kami,lari sekuat hati kot kat korido jj tu,
crim coklet kot entah sbb tkut pye psal,lri je......sampai tumpah2 air aq kempunan.....huhu
dah arrr lari kat korido jj mcm org gile,mse 2 ade lak crim coklet kat pipi,so mmg mcm org gile.

.utmenye akk hahaha,cian dah arr bwak crim kat tgn,pas2 kjar org nak mtk bju kain lap....

kalau nak mtak kain je x pe,ni sbb ade niat lain so lari arr,sampai luar jj aq dgn zul pun rehat jap...
tpi akk x de entah kene,upenye die gi bilik air..hah,dah semue ok,kmi pun dok ar jap....borak2
snep2 pic....dah x de bende nak buat kan hahaha......so ni lah pic kmi mse 2.........
hahaha but cte kat jj dah abis,nty kmi nak plen gi sunwey lak gi jalan2......ade la makan2 skit huhu....
kalau kat sunwey x thu la ape cte lak haha tgu je lah ye huhuhu......

Reactions: 

1 Response to "Hang out!!"

  1. Ammar Says:

    sbnar nye ade pic mse aq kene coklet tpi x nak add malu hahaha!!

Catat Ulasan